Praktijk Renascor

(OERsterk) podcast(s)

Wil je meer weten over mijn passie voor holistische geneeskunde?

OERsterk podcast met Richard de Leth

Met dank aan Richard de Leth van OERsterk maakten we samen in verbinding onderstaande podcast. Klik hier, op de foto of op onderstaande button voor het bekijken van de podcast.

Podcast met Aukje Berkers

Met dank aan Aukje Berkers van Salut Paraplu maakten we samen in verbinding onderstaande ‘kleurrijke’ podcast. Klik hier, op de foto of op onderstaande button voor het bekijken van de podcast.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met mij op

Expertise

Hooggevoeligheid (HSP), 3 typen hooggevoelige personen, volwassenen, pubers, kinderen, baby’s, hoogsensitieve kinderen,  strong-willed kinderen, coaching, begeleiding, online trainingen via Kindigo Academie,, zielsreading, in je kracht met kleur, alleengeboren tweeling (AT), burn-out, Kindigo Therapie, beugelbelasting, stralingsbelasting, ontstoren van vaccinaties en oxytocine (en andere medicatie), holistische aanpak: het behandelen van de daadwerkelijke oorzaak.

 

Disclaimer

Drs. K.M.W. Janssen

Karin studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en verdiepte zich in tal van andere geneeswijzen. Ze is voorstander van een holistische aanpak: op zoek naar de werkelijke oorzaak. Vanuit die passie ontwikkelde ze Kindigo® Therapie.

Met meer dan 25 jaar ervaring behandelt ze zowel volwassenen als kinderen. Karin is auteur van de boekenKinderen bewust (op)voeden’, ‘Overprikkeling bij kinderen’ en het kinderboek ‘Prikkelstorm’. Ze ontwikkelde tevens de Prikkelstorm coachingskaarten: www.prikkelstormcoach.nl