Praktijk Renascor

Coaching en therapie

Kindigo® Therapie

Na vele jaren praktijkervaring ontwikkelde ik na mijn studie geneeskunde de Kindigo® therapie als holistische behandeling van volwassenen en kinderen.

Ik behandel de oorzaak van klachten en problemen. De oorzaak kan liggen op fysiek niveau, maar ook op emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau. Als mens zijn we immers meer dan alleen een fysiek lichaam.


Doel van Kindigo therapie:
 terug in je kracht.

Vanuit innerlijke kracht kun je invulling geven aan je unieke kwaliteiten, talenten en gaven.

 

Coaching en therapie

Volwassenen

  • Kindigo therapie
  • In je kracht met kleur
  • Prikkelstorm sessie
  • Zielsreading

Coaching en therapie

Kinderen

  • Kindigo therapie
  • Prikkelstorm sessie

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met mij op

Expertise

Hooggevoeligheid (HSP), 3 typen hooggevoelige personen, volwassenen, pubers, kinderen, baby’s, hoogsensitieve kinderen,  strong-willed kinderen, coaching, begeleiding, online trainingen via Kindigo Academie,, zielsreading, in je kracht met kleur, alleengeboren tweeling (AT), burn-out, Kindigo Therapie, beugelbelasting, stralingsbelasting, ontstoren van vaccinaties en oxytocine (en andere medicatie), holistische aanpak: het behandelen van de daadwerkelijke oorzaak.

 

Disclaimer

Drs. K.M.W. Janssen

Karin studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht en verdiepte zich in tal van andere geneeswijzen. Ze is voorstander van een holistische aanpak: op zoek naar de werkelijke oorzaak. Vanuit die passie ontwikkelde ze Kindigo® Therapie.

Met meer dan 25 jaar ervaring behandelt ze zowel volwassenen als kinderen. Karin is auteur van de boekenKinderen bewust (op)voeden’, ‘Overprikkeling bij kinderen’ en het kinderboek ‘Prikkelstorm’. Ze ontwikkelde tevens de Prikkelstorm coachingskaarten: www.prikkelstormcoach.nl